Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tratament anti-alunecare suprafete lucioase
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Constanta, Martie 2009
NOU! LANSARE TRATAMENT ANTI-ALUNECARE IN ROMANIA!
Stimata Doamna / Stimate Domn,
Ne face o deosebita placere sa va anuntam lansarea unui serviciu nou pe piata din Romania, serviciu care consta in tratarea suprafetelor care devin alunecoase in contact cu apa, fara a modifica structura de rezistenta, design-ul sau culoarea acestora.
Ca efect al tratamentului, suprafetele ude devin mai sigure decat cele uscate. Pavimentele ce pot fi tratate sunt urmatoarele: gresie, ceramica, marmura, granit, piatra naturala, beton, etc.
Mentionam ca PosiGrip nu este un strat ce se aplica pe paviment. Cu PosiGrip nu mai aveti nevoie de indicatorul "Podea umeda alunecoasa" intrucat suprafetele vor deveni rezistente la alunecare.
Sfera de aplicare este diversa, tratamentul putand fi executat in institutii, hoteluri, spitale, clinici, cabinete medicale, gradinite, scoli, restaurante, bucatarii, piscine, saune, stranduri, centre SPA, cazi de baie/dus, centre comerciale, etc.
Pentru stabilirea gradului de alunecare a suprafetelor pe care le detineti, echipa noastra va sta la dispozitie in vederea efectuarii unei demonstratii gratuite.
In speranta ca veti considera interesanta prezentarea acestui serviciu, va dorim mult succes in activitatea pe care o desfasurati si ramanem la dispozitie pentru informatii suplimentare.
Cu deosebita stima,
Ec. Liliana Manole
Director General
Tel. 0241-606-590, 0726-196-004
Din Gura in Gura